Huishoudelijke apparaten

Voor welke dieren is de Pet Genie geschikt

Automatische voerbak in woonkamer

De Pet Genie is een automatische voerbak met camera voor katten. Het is een slimme oplossing die je helpt om je kat op een geautomatiseerde manier te voeren, zelfs wanneer je niet thuis bent. De Pet Genie is geschikt voor katten van alle rassen en maten.

De Pet Genie is geschikt voor:

  • Katten van alle rassen en maten
  • Katten die een speciaal dieet volgen
  • Katten die meerdere keren per dag moeten eten
  • Katten die vaak alleen thuis zijn
  • Katten die op reis gaan

Katten van alle rassen en maten

De Pet Genie is geschikt voor katten van alle rassen en maten. De voerbak heeft een inhoud van 4,5 liter, wat voldoende is voor een kat van gemiddelde grootte.

Katten die een speciaal dieet volgen

De Pet Genie heeft een functie waarmee je de portiegrootte van elke maaltijd kunt instellen. Dit is handig als je kat een speciaal dieet volgt.

Katten die meerdere keren per dag moeten eten

De Pet Genie kan tot 10 maaltijden per dag voeren. Dit is ideaal voor katten die meerdere keren per dag moeten eten, zoals kittens of katten met een medische aandoening.

Katten die vaak alleen thuis zijn

De Pet Genie kan je kat op een regelmatig tijdstip voeren, zelfs wanneer je niet thuis bent. Dit helpt je kat om op een gezond gewicht te blijven.

Katten die op reis gaan

De Pet Genie kan je kat voorzien van eten terwijl je op reis bent. Dit is een handige manier om ervoor te zorgen dat je kat voldoende eten krijgt terwijl je weg bent.

Conclusie

De Pet Genie is een slimme en veelzijdige voerbak die geschikt is voor katten van alle rassen en maten. Het is een ideale oplossing voor kattenbezitters die op zoek zijn naar een manier om hun kat op een geautomatiseerde manier te voeren.

Reading next

Automatische voerbak in woonkamer
Automatische voerbak in woonkamer

Leave a comment

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.