IPL Summer

Voorbereiding op de Zomer

Start je Eerste IPL Genie Behandeling

De zomer komt eraan en je wilt natuurlijk genieten van een haarvrije, gladde huid. De IPL Genie biedt de perfecte oplossing om dit te bereiken zonder een salon te bezoeken. Ben je klaar om te beginnen met je eerste IPL-behandeling? Hier is een gedetailleerde gids om je voor te bereiden en ervoor te zorgen dat je het meeste uit je IPL Genie haalt.

Stap 1: Lees de Handleiding

Voordat je begint, is het belangrijk om de handleiding van de IPL Genie grondig door te lezen. Dit zorgt ervoor dat je bekend bent met alle functies van het apparaat en hoe je het veilig en effectief kunt gebruiken. De handleiding biedt ook belangrijke informatie over het voorbereiden van je huid en het instellen van het apparaat voor jouw specifieke behoeften.

Stap 2: Voorbereiding van de Huid

Een goede voorbereiding is essentieel voor een succesvolle IPL-behandeling. Volg deze stappen om je huid klaar te maken:

 1. Scheren: Scheer het te behandelen gebied 24 uur voor je IPL-behandeling. Dit zorgt ervoor dat de lichtpulsen direct in de haarzakjes kunnen doordringen zonder verstoord te worden door oppervlak haar.
 2. Reinigen en Droogmaken: Zorg ervoor dat je huid schoon en droog is. Vermijd het gebruik van lotions, crèmes, deodorant of andere huidproducten op de dag van je behandeling.
 3. Test Flits: Voer een test flits uit op een klein stukje huid om te controleren op eventuele reacties. Wacht 24 uur om te zien of er geen irritaties optreden.

Stap 3: Instellen van de IPL Genie

De IPL Genie is uitgerust met een automatische huidscanner die de juiste lichtintensiteit voor jouw huidtype en haarkleur instelt. Volg deze stappen om het apparaat correct te gebruiken:

 1. Aanpassen van het Opzetstuk: Kies het juiste opzetstuk voor het gebied dat je wilt behandelen. De IPL Genie wordt geleverd met zes verschillende opzetstukken, elk ontworpen voor een specifiek lichaamsdeel.
 2. Automatische Huidscan: Plaats het apparaat op je huid en laat de IPL Genie je huidtype scannen. Het apparaat past automatisch de lichtintensiteit aan voor optimale resultaten.
 3. Begin de Behandeling: Houd het apparaat tegen je huid en druk op de activeringsknop. Beweeg het apparaat langzaam over het te behandelen gebied, zorg ervoor dat je geen plekken overslaat.

Stap 4: Behandelingsschema

Om de beste resultaten te bereiken, is het belangrijk om je aan het aanbevolen behandelingsschema te houden:

 • Week 1 & 2: Behandel 3 keer per week om de haargroei effectief te remmen.
 • Week 3 & 4: Verminder de frequentie tot 2 keer per week.
 • Vanaf week 5: Behandel 1 keer per 3 tot 4 weken, afhankelijk van je individuele haar- en huidtype.

Stap 5: Nazorg

Na elke behandeling is het belangrijk om goed voor je huid te zorgen:

 • Kalmeren: Gebruik Aloë Vera Gel om je huid te kalmeren na de behandeling. Dit helpt irritatie te verminderen en de huid te hydrateren.
 • Voeden: Breng Vitamine E Crème aan om je huid te voeden en te laten stralen.
 • Bescherming tegen de Zon: Vermijd blootstelling aan direct zonlicht na je behandeling. Gebruik altijd een zonnebrandcrème met een hoge SPF als je naar buiten gaat.

Zomerse Tips voor je IPL Behandelingen

Hier zijn enkele extra tips om je voor te bereiden op de zomer met de IPL Genie

 • Begin Vroeg: Start je behandelingen minimaal een maand voordat je vakantie begint om ervoor te zorgen dat je de hele zomer haarvrij bent.
 • Blijf Hydrateren: Drink voldoende water om je huid gehydrateerd te houden en de resultaten van je behandelingen te optimaliseren.
 • Wees Consistent: Volg het aanbevolen schema en blijf consistent met je behandelingen voor de beste resultaten.

Ervaringen van Tevreden Klanten

Marina is slechts één van de vele tevreden klanten die geweldige resultaten hebben behaald met de IPL Genie. Marine was onder de indruk van de snelle en pijnloze behandelingen. Hun verhalen benadrukken hoe eenvoudig en effectief de IPL Genie is voor het bereiken van een haarvrije huid.

Conclusie

De IPL Genie maakt het gemakkelijk om je voor te bereiden op een haarvrije zomer. Met deze gids ben je klaar om je eerste IPL-behandeling te starten en te genieten van de voordelen van een gladde, stralende huid. Volg de stappen zorgvuldig, blijf consistent met je behandelingen en verzorg je huid goed voor de beste resultaten.

Ben je klaar om te beginnen? Klik hier om jouw IPL Genie te bestellen en ervaar zelf hoe gemakkelijk en effectief het is om thuis salonkwaliteit ontharing te bereiken.

Laat ongewenst haar je zomerplezier niet in de weg staan – met de IPL Genie ben je altijd summer ready!

Volgende lezen

Laat een reactie achter

Alle reacties worden gemodereerd voordat ze worden gepubliceerd.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.