Huishoudelijke apparaten

Past de Pet Genie in elk interieur

Automatische voerbak in woonkamer

De Pet Genie is een automatische voerbak met camera voor katten. De voerbak heeft een rechthoekig ontwerp met afgeronde hoeken. De voerbak is gemaakt van plastic en heeft een beige kleur. De voerbak heeft een bovenkant met een opening waar het voer uit komt.

Op de voorkant van de voerbak zit een scherm en een aantal knoppen. Aan de achterkant van de voerbak zit een ingang voor een stroomkabel en een ingang voor batterijen. De voerbak heeft een inhoud van 4,5 liter.

De product beschrijving van de Pet Genie beweert dat de voerbak past in elk interieur. Is dit ook echt zo?

Uiterlijke kenmerken

De Pet Genie heeft een strak en modern ontwerp. De voerbak is gemaakt van plastic en heeft een beige kleur. De voerbak heeft een bovenkant met een opening waar het voer uit komt. Op de voorkant van de voerbak zit een scherm en een aantal knoppen. Aan de achterkant van de voerbak zit een ingang voor een stroomkabel en een ingang voor batterijen.

De Pet Genie heeft een neutrale kleur en een eenvoudig ontwerp. Dit maakt de voerbak geschikt voor verschillende interieurstijlen. De voerbak is ook niet erg groot, waardoor hij in de meeste keukens of woonkamers past.

Camera

De Pet Genie heeft een ingebouwde camera. De camera is te gebruiken om je kat te zien en met hem te communiceren. De camera heeft een resolutie van 1080p.

De camera is een extra functie van de Pet Genie. Als je deze functie niet gebruikt, kun je de camera afdekken. Dit maakt de voerbak nog discreter.


Conclusie

De Pet Genie is een automatische voerbak met camera die past in elk interieur. De voerbak heeft een strak en modern ontwerp en een neutrale kleur. De voerbak is ook niet erg groot, waardoor hij in de meeste keukens of woonkamers past.

Volgende lezen

Automatische voerbak in woonkamer
Automatische voerbak in woonkamer

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.