Huishoudelijke apparaten

Hoe ziet de Pet Genie eruit

Automatische voerbak in woonkamer

De Pet Genie is een automatische voerbak met camera voor katten. De voerbak heeft een inhoud van 4,5 liter en kan tot 10 maaltijden per dag voeren. De voerbak is uitgerust met een aantal functies, waaronder een luchtdichte klep, een ingebouwde ventilator en een camera.

Uiterlijk

De Pet Genie heeft een rechthoekig ontwerp met afgeronde hoeken. De voerbak is gemaakt van plastic en heeft een beige kleur. De voerbak heeft een bovenkant met een opening waar het voer uit komt. Op de voorkant van de voerbak zit een scherm en een aantal knoppen. Aan de achterkant van de voerbak zit een ingang voor een stroomkabel en een ingang voor batterijen.

Afmetingen

De Pet Genie heeft een lengte van 31,7 cm, een breedte van 24 cm en een hoogte van 37 cm. De voerbak heeft een inhoud van 4,5 liter.

Functies

De Pet Genie is uitgerust met een aantal functies, waaronder:

  • Luchtdichte klep: De luchtdichte klep voorkomt dat er lucht bij het voer kan komen. Dit helpt om de smaak en voedingswaarde van het voer te behouden.
  • Ingebouwde ventilator: De ingebouwde ventilator helpt om het voer droog te houden.
  • Camera: De camera maakt het mogelijk om je kat te zien en met hem te communiceren.


Conclusie

De Pet Genie is een automatische voerbak met camera voor katten. De voerbak heeft een rechthoekig ontwerp met afgeronde hoeken. De voerbak is gemaakt van plastic en heeft een beige kleur. De voerbak heeft een bovenkant met een opening waar het voer uit komt. 

Op de voorkant van de voerbak zit een scherm en een aantal knoppen. Aan de achterkant van de voerbak zit een ingang voor een stroomkabel en een ingang voor batterijen. 

De voerbak heeft een inhoud van 4,5 liter. De Pet Genie is uitgerust met een aantal functies, waaronder een luchtdichte klep, een ingebouwde ventilator en een camera.

Volgende lezen

Automatische voerbak in woonkamer
Automatische voerbak in woonkamer

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.