IPL Summer

Summer Ready met IPL Genie

Hoe Vaak Moet je IPL Genie Gebruiken?

De zomer komt eraan en je wilt natuurlijk met een gladde, haarvrije huid de zon in. De IPL Genie biedt de perfecte oplossing voor langdurige ontharing, maar hoe vaak moet je het apparaat gebruiken om optimaal voorbereid te zijn?

In deze blog geven we advies over de aanbevolen frequentie van IPL-behandelingen om de hele zomer haarvrij te blijven.

Waarom IPL Genie?

Voordat we ingaan op de frequentie, is het goed om te begrijpen waarom IPL Genie zo effectief is:

 • Salonkwaliteit Thuis: Met de IPL Genie kun je professionele ontharingsresultaten bereiken zonder het huis te verlaten.
 • Uniek Design: Het apparaat heeft zes verschillende opzetstukken voor elk lichaamsdeel, en het enige in de wereld dat zich automatisch aanpast aan je huidtype.

Aanbevolen Behandelingsschema

Om de beste resultaten te behalen en de zomer haarvrij door te brengen, volg je dit behandelingsschema:

 • Startfase: Week 1 & 2:
  • Frequentie: Drie keer per week.
  • Waarom: Tijdens de startfase is het belangrijk om regelmatig te behandelen om de haargroei effectief te verstoren. Dit zorgt ervoor dat de meeste actieve haarzakjes worden aangepakt.

 • Intermedia Fase: Week 3 & 4:
  • Frequentie: Twee keer per week.
  • Waarom: Naarmate je vordert, zal de haargroei merkbaar afnemen. De behandelingen kunnen nu worden verminderd, maar het is belangrijk om consistent te blijven om resterende haarzakjes te behandelen.

 • Onderhoudsfase: Vanaf Week 5:
  • Frequentie: Eén keer per drie tot vier weken.
  • Waarom: In deze fase zijn de meeste haarzakjes al behandeld. Regelmatige onderhoudsbehandelingen helpen om het resultaat te behouden en nieuwe haargroei te minimaliseren.

Tips voor Optimale Resultaten:

Om ervoor te zorgen dat je het meeste uit je IPL Genie haalt, zijn hier enkele aanvullende tips:

1. Begin Tijdig

Start je behandelingen minstens drie tot vier maanden voordat de zomer begint. Dit geeft je voldoende tijd om door de start fasen te gaan en over te gaan naar de onderhoudsfase.

2. Volg het Schema Consistent

Consistency is key. Houd je aan het aanbevolen schema en sla geen behandelingen over, vooral in de eerste weken. Regelmatige sessies zijn cruciaal voor langdurige resultaten.

3. Vermijd Zonlicht tussen Behandelingen

Bescherm je huid tegen directe blootstelling aan de zon tussen behandelingen door. Gebruik een zonnebrandcrème met een hoge SPF en draag beschermende kleding om je huid te beschermen.

4. Zorg voor Je Huid

Na elke behandeling, hydrateer en kalmeer je huid met Aloë Vera Gel en Vitamine E Crème. Dit helpt bij het herstel en houdt je huid gezond en stralend.

Conclusie

Door de IPL Genie volgens het aanbevolen schema te gebruiken, kun je deze zomer met een gladde, haarvrije huid genieten van de zon. Begin tijdig, wees consistent, en zorg goed voor je huid om de beste resultaten te bereiken.

Klik hier om jouw IPL Genie te kopen en begin je reis naar een haarvrije zomer vandaag nog!

Volgende lezen

Laat een reactie achter

Alle reacties worden gemodereerd voordat ze worden gepubliceerd.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.