IPL Summer

Je Eerste IPL Behandeling

Wat kun je verwachten

Je hebt besloten om de stap te zetten naar een haarvrije huid met de IPL Genie, maar wat kun je eigenlijk verwachten tijdens je allereerste behandeling?

In deze blog nemen we je mee door wat gebruikers kunnen verwachten, van het gevoel van de behandeling tot de duur en de mogelijke resultaten.

Voorbereiding voor je Behandeling

Voor je eerste IPL Genie behandeling zijn er een paar voorbereidende stappen die je moet nemen:

 • Huidvoorbereiding: Zorg ervoor dat het gebied dat je wilt behandelen gladgeschoren is, bij voorkeur de dag voor je IPL sessie.

 • Reiniging: Reinig je huid grondig voordat je begint, om ervoor te zorgen dat er geen make-up, crèmes of lotions op de huid aanwezig zijn.

Het Gevoel van de Behandeling

Tijdens de behandeling met de IPL Genie kun je een paar dingen ervaren:

 • Lichtpulsen: Je voelt een lichte warmte en tinteling wanneer het apparaat een lichtpuls afgeeft op je huid. Sommige mensen vergelijken dit gevoel met het knappen van een elastiekje tegen de huid.

 • Comfortabel: Over het algemeen wordt IPL behandeling als comfortabel ervaren, met slechts milde ongemakken die meestal snel verdwijnen na de behandeling.

Duur van de Behandeling

De duur van je eerste IPL Genie behandeling kan variëren afhankelijk van het te behandelen gebied:

 • Kleine Gebieden: Bijvoorbeeld de bovenlip of kin, kan slechts enkele minuten duren
  .
 • Grotere Gebieden: Zoals de benen of rug, kunnen tot 10 minuten duren.

Resultaten Na de Eerste Behandeling

Na je eerste IPL Genie sessie zult je niet meteen significante veranderingen zien:

 • Direct Na Behandeling: Mogelijk is er een lichte roodheid of een warm gevoel op de behandelde huid, maar dit verdwijnt snel.

 • Geduld Is Vereist: IPL werkt geleidelijk aan door de haargroei te verminderen na elke behandeling. Het kan enkele weken duren voordat je de eerste resultaten begint te zien.

Aanbevolen Behandelingsschema

Om optimale resultaten te bereiken, wordt aangeraden om regelmatig behandelingen uit te voeren volgens het aanbevolen schema:

 • Startfase: Begin met 3 behandelingen per week gedurende de eerste 2 weken.

 • Gebruikersfase: Verminder de frequentie geleidelijk naar 2 keer per week gedurende de volgende 2 weken, en vervolgens naar 1 behandeling per 3 tot 4 weken.

Conclusie

Je eerste IPL Genie behandeling is een stap naar een haarvrije toekomst. Met een comfortabele ervaring, geleidelijke resultaten en een duidelijk behandelingsplan kun je vol vertrouwen beginnen aan je reis naar een gladde huid.

Klik hier om jouw IPL Genie te bestellen en ontdek zelf hoe gemakkelijk het kan zijn om thuis professionele ontharing te bereiken. Bereid je voor op een zomer vol vertrouwen en vrij van ongewenst haar!

Volgende lezen

Laat een reactie achter

Alle reacties worden gemodereerd voordat ze worden gepubliceerd.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.