Fuzz Genie

Welke opzetstukken zijn beschikbaar voor de Fuzz Genie

Fuzz Genie opzet stukken

De Fuzz Genie is een 2-in-1 pluizen- en haarverwijderaar die zowel pluisjes als haren van textiel kan verwijderen. Het apparaat wordt geleverd met twee standaard opzetstukken: een pluizenverwijderaar en een haarverwijderaar. Daarnaast zijn er twee extra opzetstukken verkrijgbaar: een pluizenverwijderaar voor fijne pluisjes en een pluizenverwijderaar voor grove pluisjes.

Pluizenverwijderaar

De pluizenverwijderaar is het standaard opzetstuk van de Fuzz Genie. Het opzetstuk heeft een roterende borstel met 6 messen. De messen zijn gemaakt van een hoogwaardig materiaal dat zelfs de hardnekkige pluisjes kan verwijderen. De borstel draait met een hoge snelheid, waardoor de pluisjes snel en efficiënt worden verwijderd.

Haarverwijderaar

De haarverwijderaar van de Fuzz Genie heeft een rollende borstel. De rollen zijn gemaakt van een speciaal materiaal dat haren van verschillende soorten textiel kan verwijderen, waardoor de haren snel en efficiënt worden verwijderd.

Pluizenverwijderaar voor fijne pluisjes

Dit opzetstuk is speciaal ontworpen voor het verwijderen van fijne pluisjes, zoals die van kleding, beddengoed en meubels. Het opzetstuk heeft een kleinere borstel met fijnere messen. Hierdoor worden de fijne pluisjes beter verwijderd zonder dat het textiel beschadigd wordt.

Pluizenverwijderaar voor grove pluisjes

Dit opzetstuk is speciaal ontworpen voor het verwijderen van grove pluisjes, zoals die van tapijten, gordijnen en dekens. Het opzetstuk heeft grotere openingen. Hierdoor worden de grove pluisjes beter verwijderd zonder dat het textiel beschadigd wordt.

Conclusie

De Fuzz Genie is een krachtig en veelzijdig apparaat dat geschikt is voor diverse toepassingen. De twee standaard opzetstukken zijn geschikt voor het verwijderen van de meeste pluisjes en haren. De twee extra opzetstukken zijn speciaal ontworpen voor het verwijderen van fijne en grove pluisjes.

Volgende lezen

Fuzz Genie haarverwijderaar
De Fuzz Genie in de hand

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.