Fuzz Genie

Hoe werkt de Fuzz Genie

Fuzz Genie complete set

De Fuzz Genie is een 2-in-1 pluizen- en haarverwijderaar die zowel pluisjes als haren van textiel kan verwijderen. Het apparaat werkt op basis van een roterende borstel die de pluisjes en haren losmaakt van het textiel.

Pluizenverwijderaar

De pluizenverwijderaar van de Fuzz Genie heeft een roterende borstel met 6 messen. De messen zijn gemaakt van een hoogwaardig materiaal dat zelfs de hardnekkige pluisjes kan verwijderen. De borstel draait met een hoge snelheid, waardoor de pluisjes snel en efficiënt worden verwijderd.

Haarverwijderaar

De haarverwijderaar van de Fuzz Genie heeft een rollende borstel. De rollen zijn gemaakt van een speciaal materiaal dat haren van verschillende soorten textiel kan verwijderen, waardoor de haren snel en efficiënt worden verwijderd.

Gebruik

De Fuzz Genie is eenvoudig te gebruiken. Zet het apparaat aan en kies de juiste vermogens-optie voor het type textiel dat je wilt behandelen. Houd het apparaat vervolgens tegen het textiel en beweeg het in een cirkelvormige beweging. De pluisjes en haren worden nu losgemaakt van het textiel en worden opgevangen in een opvangbakje.

Tips

Voor een optimaal resultaat volg je deze tips:

  • Gebruik de Fuzz Genie op een schone en droge ondergrond.
  • Voor het verwijderen van hardnekkige pluisjes en haren gebruik je de hoogste vermogens-optie.
  • Maak het opvangbakje regelmatig schoon om te voorkomen dat de pluisjes en haren verstopt raken.

Conclusie

De Fuzz Genie is een krachtig en veelzijdig apparaat dat je helpt om je textiel pluisjes- en haarvrij te maken. Het apparaat is eenvoudig te gebruiken en heeft een lange gebruiksduur.

Volgende lezen

Fuzz Genie haarverwijderaar.
Wat is de Fuzz Genie?

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.